Avantajele cuptoarelor de mare viteză
noiembrie 16, 2018
Avantajele cuptoarelor de mare viteză
noiembrie 16, 2018

Dacris.ro și gastroart vă prezintă cele mai bune soluții pentru unitățile alimentare. 

Uneori, cele mai bune invenții rezultă din combinarea a două idei și modelarea acestora într-un concept sau echipament complet nou. Liniile Amana® Commercial Xpress IQ™ ARX și Menumaster® Commercial Xpress IQ™ MRX (cuptoare cu microunde de mare viteză cu convecție rapidă) sunt rezultatul aderării la coacerea în convecție cu viteza unui cuptor cu microunde. Ele gătesc alimentele de până la 15 ori mai rapid decât metodele tradiționale datorită combinației lor inovatoare de tehnologii de convecție, radiantă și cu microunde.

Datorită designului compact, stilat și cu caracter multifunctional sunt ideale pentru locatii cu servicii rapide, teatre, magazine de lux, locatii satelit, spitale, stadioane, pizzerii, room service hotelier, restaurante campus, snack baruri sau orice altă locantă cu spațiu limitat unde este nevoie de a pregăti foarte repede o porție care să fie servită atunci fără ca să necesitatea utilizării unui dispozitiv mare și care consumă foarte mult.

Ele sunt dotate ecrane LCD de înaltă rezoluție, cu contrast ridicat, cu design tactil ușor și ușor de utilizat. Ea reacționează doar printr-o atingere a unui deget, iar ecranul tactil permite rezultate mai consecvente. Puteți alege limba meniului dintr-o listă de 25 de posibilități.

Viteza ventilatorului se micșorează și atunci când se deschide ușa, în timp ce un port USB permite ca unitățile flash standard să fie utilizate pentru programare în câteva secunde – nu este nevoie de carduri de programare specializate! Conectivitatea largă (WiFi, Ethernet și Smart USB standard) lucru care face ca actualizarea meniurilor să se facă foarte repede.  Prin combinarea convecției, radierii și gătitului cu microunde, puteți simplifica rețetele și puteți pregăti feluri de mâncare specializate mai repede decât cu metodele convenționale de gătit.

Viteza ventilatorului, puterea cuptorului, intervalul de temperatură și nivelul radiantului sunt reglabile independent și puteți programa până la 360 de elemente de meniu diferite cu 3 nivele de meniu pentru rezultate ușor de repetat.

Liniile utilizează eficient mai puțină energie decât un cuptor convențional. Abilitatea de a oferi gătire în patru etape, combinată cu foarte multe setări de memorie și unsprezece niveluri de putere, face ca cuptorul combinat să fie incredibil de versatil și funcțional. Cronometrul programabil vă avertizează atunci când elementele sunt terminate și pregătite pentru a fi servite.

Controalele ușor de utilizat necesită instruire minimă a utilizatorului, iar exteriorul și interiorul său durabil din oțel inoxidabil sunt ușor de curățat. Dispune, de asemenea, 2 filtre de aer laterale care pot fi ușor îndepărtate și curățate pentru o întreținere simplă, în timp ce un memento “filtru curat” încorporat ajută la menținerea funcționării celuilalt. Convertorul catalitic recirculat integrat elimină grasurile și mirosurile, eliminând necesitatea unei hote de ventilație! Cuptoarele cu microunde / convecție de mare viteză utilizează un senzor automat de tensiune pentru a putea funcționa pe o singură fază de 240 V.