Christ Ionnin – Bucătăria română (1865), prima carte a editurii GastroArt
noiembrie 16, 2018Ce se mânca în România în 1865, trei rețete dintr-o carte reeditată în premieră
noiembrie 16, 2018E 12.30, suntem în mijlocul celei mai aglomerate ore și tocmai acum, iată, un autobuz plin cu clienți înfometați. Ar trebui să fie o priveliște minunată, nu? Mai mulți clienți sunt totdeauna bineveniți, dar aceștia vă pot da palpitații în cazul în care echipa dumneavoastră nu poate să schimbe rapid turația păstrând calitatea preparatelor. Cel mai înțelept lucru e să aveți dispozitivele potrivite și să vă pregătiți puțin.
Nu există lucru mai rău decât supraprepararea
Este dificil să fiți pregătit pentru situații neprevăzute, dar ați fi surprins că soluția de care aveți nevoie pentru a excela există deja!
De-a lungul unei zile, a unei săptămâni sau a unui an există creșteri și scăderi în activitatea unei afaceri cum e un restaurant. Datele statistice pe care le-aţi colectat în ani vă servesc doar pentru a vă consolida prognoza dumneavoastă. Înţelegerea volumelor standard de afacerii, cum ar fi factori precum vremea sau evenimente locale, oferă operatorilor o predicţie mai aproape de cum ar trebui să arate volumul de afaceri pentru orice perioadă de timp.
Așteptați, așteptați cu cap!
În cele din urmă, iureșul neașteptat vine, împingând capacitatea spre limitele sale. În timp ce întârzierile sunt adesea inevitabile în aceste situații, consistența alimentelor nu trebuie niciodată compromisă. Din fericire, există un echipament care permite operatorilor să mențină un ciclu de producție care să poată absorbi un anumit procent de creștere a traficului și să atenueze întârzierile la majoritatea preparatelor, ajutând în același timp la menținerea consistenței lor: cabinetului de păstrare.
Pentru o menținere a calității, controlul umidității este vital. Echipamentul care poate crea un mediu umed sau uscat corespunzător, pe tot parcursul zilei, va permite operatorilor să servească aceleași preparate de înaltă calitate, pe o bază consistentă, în condiții de trafic ridicat. Acest mediu cu umiditate controlată, spre deosebire de un dulap, care oferă doar căldură uscată, asigură și menține pe perioadă lungă acest mediu, fără a sacrifica calitatea produselor alimentare.
Nu contează despre ce alimente este vorba, carne prăjită, pui prăjit cu os sau amidonul și legumele care le însoțesc, calitatea poate fi menținută în mod specific pentru fiecare. La performanțe de vârf, un preparat poate fi menținut timp de ore, ceea ce face ca menținerea valorilor uni anumit preparat să nu mai fie o problemă în cazul scenariul cu autobuzul aglomerat. Pe scurt, calitatea constantă oferă operatorilor o șansă mai plus de a ieși cu bine din orice creștere iminentă a traficului, fără a pierde din calitate, lucru care este adesea asociat cu creșteri neașteptate în afaceri.
Gastroart.ro și dacris.ro vă recomandă cabinetele de păstrare de la Henny Penny disponibile în România prin Dacris.ro