Cleste, oțel inoxidabil, mâner roșu de 240 mm, PVC
septembrie 16, 2020
Cabinet de pastrare Duke HS2
august 12, 2022

Broiler Automat

1,00 lei

Gătiți în mod constant produse fierbinți și suculente pentru clienții dvs

Duke Flexible Batch Broiler oferă 12 burgeri în 4 minute. Cu broilerul Duke, toate patties-urile se descarcă în câteva secunde, permițând operatorului să mute rapid produsul în cabinet, asigurând pierderi minime de căldură.

DESCARCĂ FIȘA TEHNICĂ

SKU: BR00001 Categorie:

Broiler automat

ELECTRIC SAU GAZ

Ușor de curățat, ușor de întreținut, ușor de operat

Preparare la flacara

Gătește în mod constant produse fierbinți și suculente pentru clienții tăi

Broilerul Duke oferă în mod constant un produs mai suculent și mai aromat, ceea ce duce la o mai mare satisfacție a oaspeților. Platforma noastră de gătit în stiva prăjește produse în grup, oferind o casoleta plină cu produse gătite în mod consecvent, deodată – mai degrabă decât pe rând.

Cu broilerul Duke, toate chiftelele se descarcă în câtevasecunde, permițând operatorului să mute rapid produsul în unitatea de păstrare a produsului, asigurând pierderi minime de căldură.

Odată ce produsul este încărcat în broiler, tava de încărcare poate fi umplută cu următorul produs (sau cu un lot nou din același produs) pentru a pune la coadă ciclul de gătit și pentru a asigura capacitatea maximă.

Cu tehnologia avansată de programare a meniurilor, FBB vă oferă flexibilitatea pentru gătit de calitate, pe măsură ce meniul dumneavoastră se extinde în viitor.