Taylor 104
septembrie 1, 2020
Henny Penny OFE322, C8000
septembrie 1, 2020

Taylor L810

129.000,00 lei

Linia de grill-uri Taylor oferă ultimele noutăți în materie de eficiență, siguranță și productivitate. Revoluționarul grill cu două platane gatește un burger cu 66% mai repede decât un grill clasic.

DESCARCĂ FIȘA TEHNICĂ

SKU: L810 Categorie:

Software-ul intuitiv integrat, cu comenzi cu ecran tactil, asigură timpi și temperaturi coerente. Pașii de preparare presetați sunt ușor de urmat, chiar și pentru operatorii neexperimentați.
Comenzile microprocesorului sunt programabile pentru operarea simplificată a operatorului. Oferă flexibilitate pentru elementele de meniu viitoare și modificările specificațiilor produsului la nivelul restaurantului.
Portul USB extern permite accesul utilizatorilor pentru a încărca noi meniuri și articole promoționale. Modificările din meniuri pot fi trimise electronic către alte locații ale magazinelor, economisind timp și eliminând eroarea operatorului.
Grillul se recalibrează automat zilnic, astfel încât temperaturile de gătit rămân în concordanță.
latanul superior se va închide automat la setarea decalajului prestabilit prin atingerea unui singur buton. Sistemul de cilindri cu aer asigură o funcționare simplă, fără probleme, a platanului superior. Ca element de siguranță, platanul se va deschide automat la pierderea puterii sau dacă se detectează o obstrucție.
Platformă solidă cu plan de referință în trei puncte și punct de referință fix (de origine). Odată programat, platanul superior realizează automat de fiecare dată decalaje precise și coerente ce asigură siguranța alimentară a produsului și un produs finit de calitate superioară.
aracteristica de așteptare încorporată în grill oferă o alarmă sonoră pentru a plasa o zonă în așteptare în modul stand-by. Această caracteristică reduce energia de operare cu până la 40% comparativ cu modul de operare complet.
Pot fi efectuate până la trei acțiuni manuale în cadrul unui ciclu de gătire, cum ar fi întoarcere, caramelizare, asezonare sau topirea brânzei.

Alimentare

Numar platane

Zone de gatit

Gapping

Programe de gatit

Colector grasime