Service și mentenanță

     Avantajul colaborării cu noi nu constă numai în posibilitatea de alegere a unor echipamente de înaltă performanță dintr-o gamă variată, ci și în acordarea de consultanță de specialitate, proiectare, montaj, transport, punere în funcțiune, service prompt și complet.

     Tehnicienii  Dacris participă la programe de training periodice și sunt certificate de cei mai importanți producători de utilaje și echipamente din SUA, Germania, Anglia, Elveția și Polonia.

     Dacris recunoaște faptul că operatorii, mai ales în perioade dificile financiare, trebuie să prelungească durata de viață a echipamentului de bucătărie cât mai mult posibil și în condiții de siguranță. Timpul de nefuncționare nu este o opțiune.

     Prin contractele de mentenanță se asigură funcționarea corectă a utilajelor. Acestea își măresc durata de viață, iar prin scurtarea timpilor de nefuncționare se contribuie la creșterea profitului pentru clienții noștri.

     Pentru a păstra echipamentele de bucătărie în cea mai bună stare de funcționare, unul sau mai mulți angajați din bucătărie sunt instruiți pentru a efectua o întreținere preventivă de rutină sau întreținerea planificată. Scopul întreținerii planificate este menținerea în siguranță a tuturor echipamentelor, reducerea timpului și costului total pentru operator.

     Cel mai important lucru este să fii proactiv în planificarea întreținerii și reviziilor efectuate de tehnicienii de service profesioniști.

Proiectare și consultanță

      Oferim servicii de consultanță și proiectare în domeniul horeca. Activitatea de consultanță de specialitate reprezintă confirmarea, atât de către colegii în domeniu, cât și de alte persoane sau entități juridice, a experienței obținute în cei peste 20 de ani de activitate alături de cele mai prestigioase lanțuri de restaurante din lume.

      Operațiunile Food & Beverage sunt în centrul investițiilor din industria ospitalității, și atunci când sunt realizate de către profesioniști, aduc un profit consistent și stabil. A inventa concepte pline de bun gust și meniuri adecvate fiecărui proiect de mâncare & băuturi, sunt ingredintele esențiale în menținerea apetitului clienților dvs. Consilierea începe cu discuțiile de principiu despre afacere și poate continua pe toată perioada activității în acest domeniu.

      Noi oferim informațiile care vă pot ajuta să luați decizia cea mai bună.