VM101

Cod VM101 Categorie

Informații

Permite operatorului să marineze la cerere, eliminând teama de a rămâne fără produs pre-marinat

Reduce timpul necesar marinării proteinelor, scurtând procesul tipic de la ore la câteva minute, în timp ce opțiunea de vid elimină nevoia de marinare de mai multe ore prin îndepărtarea aerului din cameră, deschizând fibrele produsului și permițând o marinare completă și uniformă.

DESCARCĂ FIȘA TEHNICĂ

Tehnologie de ultimă oră
Produse rezistente în medii de lucru intense
Echipamente de calitate înaltă

Descriere

Reduce timpul de marinare de la cateva ore la 20-25 de minute.
Vacuum Marinator folosește presiunea în vid și o acțiune de amestecare pentru a reduce dramatic timpul necesar pentru marinarea proteinelor.
Marginea plană a butoiului fragezeste carnea în timp ce se amesteca, accelerând procesul de marinare și permițând operatorilor să servească produsul proaspăt marinat la cerere.

La Dacris, te ajutăm să creezi spațiul ideal pentru eficiență și performanță.

Responsabilitate și calitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare serviciu efectuat și ne străduim să livrăm numai calitate.

Soluții de lungă durată

Oferim servicii de calitate superioară și suport constant clienților noștri.

Pasionați de tehnologie

Suntem pasionați de echipamentele pe care le reprezentăm și ne dedicăm să le oferim clienților noștri cele mai bune soluții și servicii.

Din aceași categorie